FEATURED

«Θα γράψουμε ξανά ιστορία»

Μέσα από την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη, από το Ζέεφελντ, ο Μίτσελ στέλνει το δικό του μήνυμα για τη νέα σεζόν!

Ε: Συμπληρώσαμε σχεδόν μία εβδομάδα στο Ζέεφελντ. Θα θέλαμε ένα πρώτο σχόλιο για την πορεία της προετοιμασίας.
Α: Πιστεύω ότι κάναμε πρόοδο σε σχέση με πέρσι. Είναι πιο εύκολο γιατί έχουμε πολλούς παίκτες που ήταν και πέρσι στην ομάδα και καταλαβαίνουν πιο εύκολα την δουλειά που θέλουμε. Μερικοί παίκτες είναι έναν χρόνο στην ομάδα και ξέρουν τις συνθήκες στην προπόνηση και στην ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές γύρισαν σε μία πολύ καλή φυσική κατάσταση και ξέρουν τι ζητάμε εμείς και ήρθαν όλοι με ιδανικό βάρος. Πάμε σιγά σιγά, μία εβδομάδα δεν είναι τίποτα.

Ε: Πόσο διαφορετική είναι η φετινή προετοιμασία από την περσινή κυρίως λόγω του ρόστερ και του γεγονότος πως έχει αρκετούς νέους παίκτες. Πόσο σας βοηθάει στην δουλειά σας ότι ο προγραμματισμός έχει τρέξει πιο γρήγορα;
Α: Αυτή είναι μία μεγάλη διαφορά που υπάρχει και η δεύτερη είναι ότι μερικοί παίκτες δεν χρειάζεται να τους λέμε τι πρέπει να κάνουν. Δεν θα έλεγα ότι είναι πιο εύκολο το φετινό ξεκίνημα, αλλά είναι πιο φυσιολογικό. Γι’ αυτό και είμαστε ήρεμοι και ευχαριστημένοι και όπως είπαμε πριν ένα χρόνο εδώ στο ίδιο σημείο πρέπει να περιμένουμε ένα μήνα για να βρούμε τον ρυθμό. Η ιστορία όπως ξέρουμε όλοι ήταν πολύ καλή. Καταλαβαίνω ότι τα λόγια μου ακούγονταν πέρσι σαν δικαιολογία, αλλά ήμουν σίγουρος ότι με την δουλειά μπορούσαμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Όταν τελείωσε ο αγώνας με την Άντερλεχτ στις 8 Αυγούστου στο Καραϊσκάκη είπαμε ότι βλέπουμε την ομάδα. Πήγαμε και στην Βαλένθια και παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Από ‘κει και πέρα μαζί με τα παιχνίδια του Champions League ήταν 25 παιχνίδια που χάσαμε μόνο τα δύο με την Παρί. Οι ποδοσφαιριστές ήταν πρωταγωνιστές για αυτή την πρόοδο που είχε η ομάδα και τώρα είμαστε ακριβώς σε αυτό το σημείο. Το έχω ζητήσει ξανά και το ζητάω και φέτος πιστέψτε αυτά που λέμε.

Ε: Έχετε ανεβάσει ήδη πολύ τον πήχη τι να περιμένουμε από τον φετινό Ολυμπιακό; Καμία ήττα σε 25 παιχνίδια;
Α: Δεν μετράνε τόσο πολύ οι ήττες και οι νίκες, αλλά ότι η ομάδα είχε μία πρόοδο. Υπήρχε μία πρόοδος και η ομάδα ανέβασε σιγά σιγά ρυθμούς. Παρόλο που εσύ κάθεσαι απέναντι όλοι συμφωνούμε ότι μέχρι τον Δεκέμβρη ήμασταν εξαιρετικοί. Θα υπάρχει μία ήττα παραπάνω μία νίκη παραπάνω το θέμα είναι η ομάδα να κάνει μία πρόοδο.

Ε: Η ομάδα έχει αλλάξει πολύ. Αυτό πόσο μπορεί να επηρεάσει και να γίνουν κάποια πράγματα;
Α: Υπάρχει μία διαφορά μία βασική αλλαγή. Πέρσι προσπαθήσαμε να παίρνουμε παίκτες που θα ήταν βασικοί στην ενδεκάδα. Φέτος ψάχνουμε καλούς παίκτες που να συμπληρώνουν αυτό που έχουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάνει πιο εύκολα την δουλειά μας. Είναι μία δουλειά που φαίνεται αυτή που θέλουμε να είναι.

Ε: Υπάρχουν πολλών ειδών ποδοσφαιριστές όπως οι Κάται, Βλαχοδήμος, Γιαταμπαρέ που παίρνουν μία δεύτερη ευκαιρία. Γιατί διαλέξατε αυτούς τους τρεις από τους υπόλοιπους δανεικούς που είχε ο Ολυμπιακός;
Α: Στο τέλος πρέπει να πάρεις αποφάσεις. Θα μπορούσαν να είναι άλλοι ποδοσφαιριστές αλλά ψάχνουμε σε συγκεκριμένες θέσεις που θα κάνουμε κινήσεις. Σίγουρα μπορεί να πει κανείς ότι δεν είναι οι σωστές αποφάσεις, αλλά για μένα είναι οι σωστές. Πάντα με σεβασμό για τους ποδοσφαιριστές που δεν είναι μαζί μας.

Ε: Τον Γιαταμπαρέ σε ποια θέση τελικά τον υπολογίζετε;
Α: Με τις απουσίες του Μανιάτη και του Σάμαρη θέλαμε να δοκιμάσουμε τον Γιαταμπαρέ σε αυτή την θέση και τον εξετάζουμε.

Ε: Έχετε πάρει αποφάσεις ποιοι θα ταξιδέψουν στην Αμερική;
Α: Ναι.

Ε: Δεν θα περιμένετε το φιλικό με την Ντιναμό Κιέβου;
Α: Έχουμε ήδη μία ιδέα. Δεν σημαίνει ότι έχουμε κάνει μία λίστα. Σήμερα είναι Κυριακή και έχουμε ακόμα εννιά μέρες να πάμε στην Αμερική και θα έχετε εκπλήξεις.

Ε: Θα είναι πολύ κουτσουρεμένη η αποστολή σε σχέση με τα παιδιά που είναι εδώ;
Α: Εδώ είμαστε 32 ποδοσφαιριστές και περιμένουμε άλλους τέσσερις και θα έχουμε κάποια έκπληξη μέχρι την επόμενη Δευτέρα. Δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε όλοι. Σε αυτό το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας είναι πολύ σημαντικό να έχουν λεπτά οι ποδοσφαιριστές και δεν μπορούμε να πάρουμε τόσους πολλούς.

Ε: Μήπως η έκπληξη είναι ο επιθετικός που περιμένει ο Ολυμπιακός;
Α: Μπορεί να είναι αυτή η έκπληξη. Όπως πέρσι είχαμε δύο εκπλήξεις τελευταία εβδομάδα που δεν ήταν τόσο θετικός όπως το θέμα του Φετφατζίδη και του Φέισα. Οι εκπλήξεις δεν σημαίνει ότι θα έρθουν ποδοσφαιριστές, αλλά και να φύγουν.

Ε: Θα είναι εφικτό να έχετε και παιδιά από την ομάδα νέων;
Α: Αυτό το έχω ζητήσει στην διοίκηση, αλλά δεν μπορώ να λέω ονόματα. Έχουμε μιλήσει για το ρόστερ και πως θέλουμε να γίνει. 23-24 παίκτες συν τον Ολαϊτάν που μας λείπει και τον θέλουμε πίσω. Μακάρι ο 24ος να ήταν ο Ολαϊτάν.

Ε: Πότε θα έχετε ξεκάθαρη εικόνα για τον Ολαϊτάν;
Α: Ελπίζω να έχω στο επόμενο διάστημα, τον επόμενο καιρό.

Ε: Πόσο σημαντικό είναι ότι μέχρι το Champions League η ομάδα θα έχει δώσει σημαντικό αριθμό επίσημων παιχνιδιών;
Α: Όταν βλέπεις το αποτέλεσμα λες ότι ήμασταν χάλια. Πιστεύω ότι δεν ήμασταν τόσο άσχημα σε εκείνο το παιχνίδι και δεν νομίζω ότι θα είχε αλλάξει κάτι σε εκείνο το παιχνίδι. Έγιναν δύο γεγονότα πέρσι που ήταν σκληρά για εμάς. Πρώτον τα αποτελέσματα στα φιλικά στην προετοιμασία. Επειδή παίξαμε με ομάδες που σου ζητάνε να έχεις μέγιστη συγκέντρωση και σου ζητάνε να μην κάνεις λάθη γιατί μπορούν να εκμεταλλευτούν το παραμικρό. Το δεύτερο ήταν η βαριά ήττα με την Παρί γιατί είδαμε ότι σε ένα ημίχρονο μπορείς να χάσεις ότι έχεις καταφέρει σε ένα ημίχρονο. Στο Παρίσι χάσαμε στο τελευταίο λεπτό, αλλά ανάμεσα σε αυτά τα δύο παιχνίδια ήμασταν πολύ καλά στο πρωτάθλημα και είχαμε προκριθεί ήδη με τα ματς που κάναμε με την Μπενφίκα.

Ε: Πέρσι από Έλληνες ποδοσφαιριστές εμφανίσατε τον Σάμαρη. Ο Κολοβός έχει τα ίδια στοιχεία να τον εμφανίσετε φέτος;
Α: Είναι και ο Αυλωνίτης μαζί μας είναι και ο Μπουχαλάκης και ο Παπάζογλου. Μάλλον είμαι τρελός και πιστεύω πολύ στους Έλληνες παίκτες. Περισσότερο από εσάς.

Ε: Περισσότερο μάλλον από τους περισσότερους προπονητές που ήταν εδώ…
Α: Μήπως εγώ έχω κάτι πιο εύκολο από τους προηγούμενους προπονητές. Οι Έλληνες παίκτες που έχω βοηθάνε πολύ και δίνουν τα πάντα. Η ομάδα που έγινε πέρσι έπαιξε ομαδικά και έκανε αυτά που ζητάμε. Μακάρι να ήταν όλες οι ομάδες έτσι. Δεν γίνεται η κάθε απόφαση που παίρνουμε να είναι σωστή. Είναι οι ποδοσφαιριστές που κάνουν καλά την δουλειά.

Ε: Μία άποψη για τον Αμπιντάλ, πόσο μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό;
Α: Πολύ και το κάνει ήδη. Κοιτάς τους ποδοσφαιριστές πως τον κοιτάνε στην προπόνηση και πως τον σέβονται. Σε έναν αγώνα όπως ο χθεσινός αν δεν σου έλεγαν ότι είναι 35 χρονών δεν το καταλάβαινες. Θα είναι πολύ καλό για τον Σιόβα. Γιατί ο Σιόβας ήταν εξαιρετικός πέρσι και τώρα θα είναι μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός. Μπορούν να παίξουν και μαζί.

Ε: Πολλοί γκρίνιαζαν ότι είναι 35 χρόνων. Τι απαντάτε σε αυτούς;
Α: Μήπως είναι οι ίδιοι που πέρσι νόμιζαν ότι δεν θα τα πηγαίναμε καλά; Σε αυτή την ομάδα υπήρξαν ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει εξαιρετικά σε μεγάλη ηλικία όπως ο Ιμπαγάσα, ο Μέλμπεργκ, ο Κοβάσεβιτς, ο Ριβάλντο. Εξαρτάται από τον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή.

Ε: Περνάει από το μυαλό σας να παίξει και αριστερό μπακ;
Α: Και περνάει από το μυαλό μου να παίζουμε με τρεις αμυντικούς πίσω. Αυτό που δεν περνάει από το μυαλό μου είναι να παίζει ο Καραπαπάς μαζί μας (γέλια).

Ε: Τι περιμένετε ακόμα για να έχετε κλείσει το ρόστερ για τη νέα χρονιά;
Α: Πολλές φορές ελπίζεις ότι έχεις κλείσει το ρόστερ και τελευταία εβδομάδα μπορεί να φύγει κάποιος όπως έγινε πέρσι.

Ε: Βάση σχεδιασμού αυτή την στιγμή τι άλλο περιμένετε;
Α: Δεν μπορώ να πω ότι μας λείπουν 2-3-4 ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό είναι και η προετοιμασία. Πρέπει να δούμε την προετοιμασία και να προχωρήσουμε σε αποφάσεις. Η αγορά κινείται πολύ αυτούς τους δύο μήνες και μπορεί και προς το τέλος να βρούμε μία καλή ευκαιρία.

Ε: Προφανώς τα γνωρίζετε τα κενά που υπάρχουν αν υπάρχουν…
Α: Δεν υπάρχουν κενά, αλλά αν με ρωτήσετε ότι λείπει ένα σέντερ φορ θα σας πω πως ναι λείπει ένα σέντερ φορ και πιστεύω ότι ο πρόεδρος θα φέρει ένα σέντερ φορ.

Ε: Και ποιον σέντερ φορ;
Α: Από όσους έχετε γράψει στις εφημερίδες δεν βγήκε ακόμα το όνομα του. Πρέπει να καταλάβετε ότι είναι δύσκολο για εμάς στην αγορά. Μπορούμε να έχουμε το μπάτζετ που χρειάζεται μπορούμε να έχουμε τον παίκτη που χρειαζόμαστε αλλά στο τέλος οι παίκτες αποφασίζουν να συνεχίσουν σε άλλα πρωταθλήματα όπως έγινε με τον Φινμπόγκασον.

Ε: Για τον Πουλίδο;
Α: Πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα βρεθεί η λύση.

Ε: Να περιμένουμε έναν ακριβό επιθετικό που θα προσφέρει πολλά γκολ στην ομάδα;
Α: Χρειαζόμαστε έναν νεαρό παίκτη. Οι νεαροί παίκτες κοστίζουν πολλά χρήματα γιατί αν τα πάνε πολύ καλά στην Ελλάδα θα πουλήσουμε ακριβότερα όπως έγινε με τον Μήτρογλου. Δεν είναι εύκολο να βρούμε τέτοιους παίκτες γιατί πρέπει να τα βρούμε οικονομικά και μετά πρέπει να πάρει την απόφαση ο παίκτης να έρθει σε εμάς. Ένα παράδειγμα είναι ο Βίγια που τελειώνει το συμβόλαιο του με την Ατλέτικο. Θα μπορούσε να έρθει εδώ, αλλά στο τέλος πήρε την απόφαση να πάει αλλού. Σίγουρα θα είχε γκρίνια λόγω ηλικίας.

Ε: Θα μας κάνετε μία ακτινογραφία του Κασάμι και που τον υπολογίζετε;
Α: Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλει επαφή με την μπάλα και την ψάχνει παντού. Είναι αυτό που λέμε box to box. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα που πρέπει να βρει οργάνωση στην τακτική. Πρέπει να βρει μία οργάνωση στον χαρακτήρα του. Είναι πολύ δυνατός στον ανταγωνισμό και σίγουρα αυτά τα στοιχεία θα κάνουν καλό σε εμάς και στον ίδιο.

Ε: Τον Ομάρ τον υπολογίζετε μόνο για δεξί μπακ;
Α: Όχι, μπορεί να παίξει και δεξί εξτρέμ. Γι’ αυτό και κοιτάμε την περίπτωση να παίξουμε με τρεις αμυντικούς. Έχουμε στα πλάγια παίκτες όπως ο Ομάρ, ο Χολέβας και ο Μαζουάκου που μπορούν να παίξουν μόνοι τους στα πλάγια.

Ε: Γιατί επιλέξατε τον Ντοσεβί;
Α: Είναι κλασσικός παίκτης που παίζει πάνω στην γραμμή. Θέλουμε να διορθώσουμε την τοποθέτηση του μέσα στο γήπεδο. Όπως είδαμε και στο παιχνίδι έκανε πολύ γρήγορες κινήσεις και μπορεί να μας βοηθήσει πολύ. Οσοι παίκτες είναι τώρα και όσοι έρθουν δεν θα είναι βασικοί σε μία ενδεκάδα. Θέλουμε ανταγωνισμό και πρέπει να παλέψουν πολύ για να κερδίσουν θέση. Πέρσι όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν τα λεπτά τους είχαν τις στιγμές τους και είναι σημαντικό να καταλάβουν ότι πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία. Πολλές φορές ο ίδιος ο παίκτης βγάζει τον εαυτό του από την ενδεκάδα. Δεν είμαι πολύ έξυπνος προπονητής, αλλά πιστεύω ότι παίρνω τις σωστές αποφάσεις. Στην αρχή είχα δεχτεί κριτική γιατί δεν έπαιζε ο Μήτρογλου, αλλά είδαμε τι πρόοδο έκανε. Πάλεψε πολύ από την αρχή για να βρει την θέση του στην ομάδα. Και αυτή η εμπιστοσύνη που είχαμε στον Μήτρογλου μας το ανταπέδωσε με πάρα πολλά γκολ. Τώρα πια δεν μου φαίνεται ο καλύτερος επιθετικός, οι καλύτεροι είναι οι δικοί μας.

Ε: Το κενό του Κάμπελ μπορεί να καλυφθεί με κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν;
Α: Θα μας άρεσε να βρούμε άλλον έναν Κάμπελ. Ψάχνουμε ακόμα και είναι δύσκολο να τον βρούμε. Επίσης πέρσι όταν είχε έρθει κανείς δεν πίστευε ότι θα έχει τέτοια απόδοση. Μιλάμε για το παρελθόν και φέτος θα είναι διαφορετικά γιατί όλες οι ομάδες μας περιμένουν.

Ε: Τι θέλετε να διορθώσετε; Θέλετε να βάλετε μεγαλύτερη ταχύτητα στο παιχνίδι;
Α: Θα έλεγα να καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές καλύτερα τα παιχνίδια. Πότε πρέπει να παίξουμε επιθετικά και πότε πρέπει να παίξουμε αμυντικά. Πρέπει να καταλάβουν την στιγμή μέσα στον αγώνα. Θα υπάρχει μία γραμμή στο παιχνίδι μας, αλλά να την ελέγξουμε εμείς.

Ε: Τα φιλικά της Αμερική έχουν τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας. Αυτό θα σας βοηθήσει στην επιστροφή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ;
Α: Σίγουρα θα μας βοηθήσουν αυτά τα παιχνίδια. Η προετοιμασία πιστεύετε ότι είναι μόνο τακτική και φυσική κατάσταση, αλλά είναι και ψυχολογία για τις συνθήκες που θα συναντήσουν μέσα στο παιχνίδι.

Ε: Πόσο ευχάριστο είναι για εσάς να διαβάζετε το όνομα σας ως υποψήφιο για την Ρεάλ και την Εθνική Ισπανίας;
Α: Δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις να χάνει η ομάδα σου για να πάρεις την θέση του προπονητή. Καλύτερα να μείνει η ιστορία έτσι όπως έγινε. Έχω τόσο μεγάλη αγάπη και τόσο μεγάλο σεβασμό με τον προπονητή της Εθνικής Ισπανίας που όταν έβλεπα το όνομα μου κοιτούσα αλλού. Όπως ξέρουμε ήταν ψέμα. Δεν χαίρομαι όταν χάνουν οι εχθροί μου δεν μπορώ να χαρώ όταν χάνει ένας φίλος μου. Δεν πανηγύρισα το γκολ του Γοδίν, πανηγύρισα το γκολ του Ράμος.

Ε: Φαντάζεστε το επόμενο καλοκαίρι ξανά εδώ να μιλάτε για τον Ολυμπιακό;
Α: Θα δώσω την ίδια απάντηση που δίνω σε όλους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ και είναι πολύ ευχάριστο να δουλεύεις σε μία ομάδα που μπορεί να κάνεις καλά την δουλειά σου. Όσο μπορώ να κάνω καλά την δουλειά μου θα μένω εδώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ, μόνο μου λείπουν τα παιδιά μου.

Ε: Στην περσινή χρονιά είχατε πει ότι με όσα κάνει ο Μήτρογλου θα πάει σε μεγάλη ομάδα. Βλέπετε άλλον Μήτρογλου από την φετινή ομάδα;
Α: Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτά που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου στο Μουντιάλ. Οποιοσδήποτε από αυτούς τους παίκτες μπορεί να πάει σε μεγάλο πρωτάθλημα. Δεν θα είναι περίεργο.

Ε: Ειδικά για τον Σάμαρη αισθάνεστε δικαιωμένος;
Α: Μου το έχει πει ο Σάντος. Ο Σάμαρης είναι το καλύτερο παράδειγμα. Όπως ήρθε τώρα ο Μπουχαλάκης, ο Κολοβός, ο Αυλωνίτης. Ο Σάμαρης το πάλεψε για να μείνει και έμεινε. Ακόμα και στο τέλος της χρονιάς που δεν έπαιζε ήταν εξαιρετικός. Είναι ένας εξαιρετικός άνδρας και θα γίνει ξανά ένας βασικός παίκτης για εμάς.

Ε: Ο Σάντος είπε ότι ουσιαστικά εξαιτίας σας δεν πήρε τον Σιόβα στο Μουντιάλ. Ο Σιόβας είχε θέση στο Μουντιάλ;
Α: Άκουσα τον Σάντος τι είπε και δεν είπε ακριβώς αυτό. Και ένας φιλικός αγώνας δεν είναι αρκετός για να δεις πως είναι ο Σιόβας. Σέβομαι ότι έχει κάνει ο Σάντος στην Εθνική και όσα έχει καταφέρει. Πιστεύω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να τον ευχαριστεί για όσα έχει κάνει. Τον σέβομαι τόσο πολύ και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.

Ε: Είχατε πει ότι στόχος σας είναι να μεγαλώνετε τον σύλλογο. Τώρα τις σας έλεγαν στην Ισπανία για τον Ολυμπιακό. Νιώθετε ότι μπορεί να ανέβει κι άλλο ο Ολυμπιακός;
Α: Θα ήταν μία έκπληξη για εσάς αν καταλάβετε πόσος κόσμος στην Ισπανία παρακολουθεί τον Ολυμπιακό στην Ισπανία. Το Ολυμπιακός-Μάντσεστερ το είδαν όλοι στην Ισπανία και είχε μεγάλη τηλεθέαση. Σήμερα έμαθα ότι έχουν αγοράσει τα δικαιώματα για το τουρνουά στην Αμερική. Σίγουρα στην Ισπανία γνωρίζουν τον Ολυμπιακό εδώ και χρόνια και όχι γιατί είμαι εγώ εδώ. Πριν από δύο χρόνια θα ήταν αδύνατο να βλέπουμε στην Ισπανία Λίβερπουλ-Ολυμπιακός και φέτος θα γίνει/. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μία πρόοδος στην ομάδα. Δεν ξέρω αν εσείς το καταλαβαίνετε. Και εσωτερικά έχει αλλάξει πολύ ο σύλλογος. Και μπορεί να αλλάξει κι άλλο γιατί όλο μαθαίνουμε.

Ε: Παίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο στο Champions League, αλλά το να συνεχίζει στο Europa League είναι ένας ρεαλιστικός στόχος;
Α: Να ρωτήσουμε την Μπενφίκα. Που ήταν μία μεγάλη απογοήτευση για εκείνη την ομάδα και έφθασε στον τελικό. Κάποια μέρα το καλοκαίρι στην παραλία γιατί είμαι παντρεμένος και πηγαίνω στην παραλία. Θυμήθηκα όταν βλέπαμε μαζί την κλήρωση και υπήρχε μία χαρά γύρω γύρω όταν είδαμε τους αντιπάλους μας. Είδαμε όμως στην φάση των ομίλων τι δυσκολία υπήρχε. Και μετά είδαμε πως δύο από τις τρεις ομάδες είχαν πάρει τα πρωταθλήματα τους και μία από τις τρεις έφθασε στον τελικό. Και βλέποντας τώρα το παρελθόν μπορούμε να έχουμε πολύ ωραίο συναίσθημα γι’ αυτά που κάναμε στο Champions League. Για κάτι που είναι αδύνατο, αλλά θα το ήθελα πάρα πολύ είναι να παίξουμε την ρεβάνς με την Μάντσετσερ. Θέλουμε να γράψουμε ξανά την ιστορία μας.

Ε: Αν μπορούσατε να το κάνατε θα κάνατε το ίδιο πράγμα;
Α: Ναι. Θα έμπαινα ο ίδιος να τελειώσω τις φάσεις. Θα έλεγα του Ντε Χέα να αφήσει κανένα να μπει γιατί και ο ίδιος ήξερε ότι αξίζαμε να περάσουμε.

Ε: Τελειώνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο. Τι να περιμένει από τον Ολυμπιακό;
Α: Το να μην γεμίσει το γήπεδο είναι για οικονομικούς λόγους, είναι για κοινωνικούς λόγους και δεν μπορώ να έχω παράπονο γι’ αυτό. Πάντα ένιωθα την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου. Το μήνυμα που μπορώ να δώσω στον κόσμο είναι ότι θα γράψουμε ξανά ιστορία, αλλά χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να το κάνουμε. Αν τους νιώθουμε όπως πέρσι θα είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς. Όταν λέω ότι είμαι ευχαριστημένος στον Πειραιά έχει να κάνει και με αυτό το θέμα.

Click to comment

To Top

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο